logo

Образовање

Европска омладинска картица доступна за све младе

 

Преко мреже услуга, попуста и других бенефиција, картица подстиче младе испод 30 година старости да истраже свет у којем живе, буду информисани о дешавањима у њему и да активно, пуноправно, учествују као грађани Европе у њеној изградњи.

Европска омладинска картица нуди велики број попуста широм Европе и представља улазницу младих Европљана у свет информација, мобилности, културе и омладинских дешавања. Преко мреже услуга, попуста и других бенефиција, картица подстиче младе испод 30 година старости да истраже свет у којем живе, буду информисани о дешавањима у њему и да активно, пуноправно, учествују као грађани Европе у њеној изградњи.

Европску омладинску картицу омогућава мноштво попуста у Србији и Европи, UNIQA осигурање од повреда и попуст на путно осигурање као и могућност платне функције. Ово је једина картица која омогућава приступ овим бенефицијама, свим младима до 30 година старости, без обзира на то да ли су они ученици, студенти, запослени или незапослени.

За све информације око добијања Европске oмладинске картице можете се обратити на телефон 011/8241-620 (Страхиња Стојковић), или на емаил : Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.