logo

Образовање

Конкурс за доделу награда најбољим средњошколцима

 


Фонд за младе таленте Републике Србије расписао је 3. априла Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2016. године.

Конкурс ће бити отворен до 10. маја 2017. године, а право на награду ће имати ученици средњих школа који су у периоду од 1. јануара 2016. године до 31. децембра 2016. године освојили једну од прве три награде/места на републичким или међународним вишеетапним такмичењима, која су предвиђена условима конкурса.

Конкурс је објављен у дневном листу „Политика“, као и на званичним интернет презентацијама Министарства омладине и спорта – Фонда за младе таленте Републике Србије – www.fondzamladetalente.rs.

Текст конкурса, обавезан образац за пријаву на конкурс, изјаву о прибављању података, Календаре такмичења и смотри ученика средњих школа Министарствa просвете, науке и технолошког развоја за шк. 2015/2016. и 2016/2017. годину, Стандарде из области музичке и балетске уметности и Критеријуме за награђивање ученика из области физичког васпитања и спорта можете преузети ОВДЕ.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.