logo

Образовање

Изложба у Старом двору

Изложба у Старом дворуКако нам је рекла Љиљана Круљ, професорка ликовне културе у ОШ "Момчило Живојиновић", радови 25 полазника зимске школе, ученика основних школа и Гимназије, биће крајем месеца изложени у Старом двору у Београду. Младеновчани су већ имали прилике да погледају у холу Општине Младеновац радове деце настале у ОШ "Момчило Живојиновић" током зимског распуста.

–Током јанураског распуста организован је програм "Школа старих заната - сликање на текстилу". Радионица је трајала десет дана током којих смо успели да побудимо индивидуалне склоности заинетесоване и талентоване деце. Мислим да је ово био прави пример корисно испуњеног времена током зимског распуста јер су се ђаци упознали са техником рада, избором мотива, поступком наношења воска и осликавања платна и тканине – рекла је Љиљана Круљ и додала да су организатори радионице били "Пријатељи деце Београда", Град Београд и Градска Општина Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.