logo

Пољопривреда

Почела исплата субвенција за приплодна грла

Управа за аграрна плаћања Министарства пољопривреде и заштите животне средине обавештава пољопривредне произвођаче да је почела исплата субвенција пољопривредницима који су остварили право на субвенције на основу Правилникa о начину остваривања права на подстицаје у сточарству за квалитетна приплодна грла за који се захтеви подносе од 20.маја до 15. јула 2014. године.

На основу овог правилника пољопривредним произвођачима је исплаћено око 70.800.000,00 динара.

Од почетка године  пољопривредним произвођачима који су остварили право на субвенције на рачуне је исплаћено око 13.000.000.000,00 динара на основу свих врста субвенција.

Исплата подстицаја на основу Правилника о начину остваривања права на основне подстицаје у биљној производњи у 2014. години – 6.000 динара по хектару, реализована је готово у целости.

У наредном периоду нaстaвићe сe сa исплaтaмa.


ЛИНК : Правилник за унапређење конкурентности и достизање стандарда квалитета кроз подршку инвестицијама у прераду и маркетинг у сектору млека, меса, воћа, поврћа и грожђа

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.