logo

Пољопривреда

Како до европског новца за пољопривреду

Предавање о европским ИПА фондовима (Instrument for Pre-Accession  Assistance) за пољопривреду и сродне делатности одржаће се у петак, 7. новембра у 14,30, у Великој сали градске општине Младеновац.

Предавање је намењено свим заинтересованим физичким и правним лицима која се баве пољопривредним активностима и сродним делатностима. Предавање ће бити одржано у петак 07.11.2014. године у 14:30, у Великој сали у згради општине Младеновац, Јанка Катића 6.

На предавању ће бити речи о специфичности ИПА фондова, политици фондова намењених искључиво пољопривредним активностима, могућностима и начинима како се може доћи до средстава из тих фондова, формалних услова за аплицирање, поступцима аплицирања, поступцима обраде захтева, осталим поступцима и њиховим процедурама.

Након презентације ће предавачи одговарати на питања, а биће речи и о модалитетима и условима могуће сарадње, односно помоћи у састављању пројеката за ИПА фондове и аплицирању.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.