logo

Пољопривреда

Бесплатна Обука за органску производњу

Позив за бесплатну обуку из области органске производње за незапослене и неформално запослене жене

"Сербиа органика" ће у наредном периоду реализовати пројекат “Органском производњом до лакшег запошљавања жена”, а уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања - Сектора за развојне послове и послове планирања -Групе за унапређивање родне равноправности а на основу конкурса за побољшање економског положаја жена.

Позивамо све заинтересоване жене које живе на територији Града Београда и других Општина које гравитирају Београду да се пријаве за бесплатну обуку, која ће се одржати почетком фебруара у Београду. Тачне термине ћемо накнадно утврдити.

Услов је да припадају некиој од наведених категорија:

Жене у евиденцији службе за запошљавање

Неформално запослене жене

Запослене жене са малим приходом односно недовољним за издржавање породице којима би бављење органском производњом био додатан извор прихода

Молимо све заинтересоване да се пријаве и пошаљу своје податке на следеће контакте: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ili Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 15.01.2017.

Број полазница је ограничен, па ће се селекција извршити у складу са додатним критеријумима.

Више информација на www.serbiaorganica.info

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.