logo

Пољопривреда

Велико интересовање за пољопривредне подстицаје

 

Пољопривредна саветодавна и стручна служба Младеновац (ПСС) одржала је трибину на којој су младеновачки пољопривредници упознати са актуелним и будућим подстицајним мерама Министарства пољопривреде.

Како је на трибини речено, Министарство пољопривреде тренутно је расписало јавне позиве за доделу субвенција за куповину нових трактора, затим за доделу бесповратних средстава за набавку нове опреме и изградњу објекта за смештај животиња као и нови програм субвенционисања младих пољопривредника.

Члан Већа задужена за пољопривреду, Гордана Димитријевић Бјеличић, рекла је да пољопривредници могу у општини Младеновац добити техничку помоћ приликом конкурисања за подстицајна средства која додељују град Београд и Министарство пољопривреде.

На питања заинтересованих пољопривредника одговарали су запослени у ПСС-у, Бранислав Радовановић, Драгана Стојиљковић, Виолета Величковић и Милош Николетић. Они су позвали пољопривреднике да се за све додатне информације и појашњења обрате Пољопривредној саветодавној и стручној служби Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.