logo

Пољопривреда

Београдски ноћни маркет на Зеленом венцу

altНа пијаци Зелени венац, 27. априла, одржаће се Београдски Ноћни Маркет под слоганом "Живот је игра", који ће у славу јубилеја окупити најбоље дизајнере, највештије занатлије, велике шампионе пијаца и остале уметнике свога заната. Наравно, очекује се и одлична понуда хране и пића наших најпознатијих угоститеља, винара и крафт пивара.

Поводом 100 година од прве скупштине пиљара Србије, која је те давне 1918. године била одржана на Зеленом венцу, Бедоградски Ноћни Маркет организује велико априлско окупљање баш на овој пијаци.

Београдски Ноћни Маркет је манифестација која се одржава на градским пијацама у вечерњим сатима, када поред најбољих пијачних продаваца на тезгама излажу и најбољи ресторани, млади дизајнери, произвођачи деликатеса, уметници, винарије и остали угоститељи, који од пијаца на тај дан праве највећи ресторан и највећу уметничку изложбу под отвореним небом.

Поштовани излагачи, позивамо Вас да узмете учешће на урбаном фестивалу хране, пића и младих дизајнера БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ.

Уколико сте заинтересовани за наступ на неком од Београдских Ноћних Маркета, контактирајте нас на следећи начин:

Mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

FB: www.facebook.com/beogradskinocnimarket

Телефон: 060 03 18 510

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.