logo

Спорт

"Спортијада" у Младеновцу

Младеновачки вртић "Брезе" угостио је данас малишане из девет Предшколских установа из општина и градова у Србији на "Другој Спортијади Србије".

Малишани из вртића у Младеновцу, Шапцу, Крагујевцу, Сурчину, Оџацима, Сомбору, Нишу, Лесковцу и Чукарици такмичили су се данас у дисциплинама малог фудбала, мини кошарке и трчања на трим стази у оквиру "Друге Спортијаде Србије".

Ова манифестација афирмише спорт као нераздвојиви део васпитања, а поред директора и васпитача из ових Предшколских установа присуствовали су и Љубиша Антонијевић, помоћник министра просвете и Јасминка Прокић, помоћник председника општине Младеновац.

– Спортијада се одржава у јединственом спортском вртићу, вероватно и у свету, а какве могућности за развој деце пружа овај вртић видеће сама деца – рекао је др Небојша Цветковић, директор Предшколске установе "Јелица Обрадовић".

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.