logo

Спорт

За викенд јубиларна "Бубијада"

Традиционaлно окупљање власника аутомобила са ваздушним хлађењем мотора "Ваздухом хлађена страст" одржаће се од 6. до 8. јуна у Младеновцу.

Велика смотра Фолксвагенових аутомобила, одржаће се у Младеновцу од 6. до 8. јуна. Јубиларна, десета манифестација "Ваздухом хлађена страст" окупља традиционално олдтајмере и њихове власника из земље и иностранства. Ова манифестација је покренута са идејом неговања култа аутомобила легенде, познатог у нашем народу као "Буба", што се односи и на остала возила са ваздушно хлађеним моторима којима је Буба била основ или узор за настајање.

 

 

Како нам је рекао Миладин Радовановић, организатор скупа, претходних девет скупова организовано је без котизације, док ће ове године бити мало другачије.

- Ове и само ове године биће котизације, а котизација ће бити дечија играчка. Наравно, котизације ћемо предати представницима Црвеног крста Младеновца за децу са поплављених подручја - рекао је Радовановић.

Као и сваке године, учесници ће бити смештени у кампу код основне школе "Коста Ђукић". Према сатници, караван аутомобила ће 7. јуна од 12 часова бити у центру града, где ће и бити приређена изложба аутомобила. Предвиђено је да тада представницима Црвеног крста Младеновца буду предате прикупљење играчке за децу са поплављених подручја.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.