logo

Спорт

Најава Новогодишњег турнира у Спортском центру

 

Чланови организационог одбора Новогодишњег турнира у малом фудбалу најавили су да ће почетак турнира бити померен за 25. децембар, као и да ће улаз на утакмице у групној фази такмичења бити бесплатан.

Како је најавио Горан Спасојевић, председник организационог одбора турнира, због молби великог броја екипа да се почетак турнира помери због предстојећих верских празника, одлучено је да Новогодишњи турнир званично почне 25. децембра. Такође, због великог интересовања публике и промоције малог фудбала, донета је одлука да се за све утакмице по групама не наплаћују улазнице. Све додатне информације екипе могу добити на телефоне : 8232-822 и 064 1696 338

Данашњој конференцији за медије, као промотер турнира, присуствовао је Александар Ковачевић, селектор репрезентације Србије у малом фудбалу (футсал). Иначе, Србије је домаћин шампионата Европе који ће се одржати се од 2. до 13. фебруара 2016. године у КОМБАНК арени.

Горан Сапасојевић, градски одборник и председник организационог одбора, рекао је да градска општина Младеновац жели да од Новогодишњег турнира направи угледну манифестацију од значаја, не само за Младеновац, већ и за цео регион.

– За овај амбициозан циљ који смо поставили себи неопходно је да напорно и предано радимо наредне две, три године. Сигуран сам да ће овај турнир, који има дугу и богату традицију, позиционирати Младеновац на спортској мапи Србије. Што се нас и организације тиче, учинили смо све да отворимо врата околним општинама као и београдским клубовима како би надметање било што квалитетније. Такође, да не би као у претходним година долазило до промене правила током трајања турнира, одштампали смо билтене са јасним правилима и пропозицијама, који ће свакој екипи бити подељени пре почетка турнира.

Александар Ковачевић, селектор репрезентације Србије у малом фудбалу, најавио је да ће репрезентација Србије током трајања турнира одиграти тренинг утакмицу као допринос промоцији Новогодишњег турнира и младеновачког Спортског центра, али и популаризацији малог фудбала.

– Задовољство ми је што сам данас у Младеновцу јер сам на овом турниру својевремено активно учествовао. Зато знам колико је то озбиљно и квалитетно такмичење на којем је играло пуно врхунских играча и верујем да су се људи из организационог одбора потрудили да турнир протекне на врхунском нивоу.

По завршетку конференције за медије, селектор Ковачевић, разговарао је са председником Привременог органа, Владаном Глишићем о начинима на који репрезетанција Србије у малом фудбалу као и врхунски спортисти, могу да допринесу промоцији спортских догађаја у младеновачком Спортском центру.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.