logo

Спорт

Звезда и Младеновац поделили бодове

Звезда и Младеновац поделили бодовеЈучерашњи сусрет трећег кола Лиге других тимова између ОФК Младеновца и Црвене звезде завршио се без голова. Око хиљаду навијача који су се јуче окупили на градском стадиону разочарала је бледа и неубедљива игра црвено – белих, док су резервисти Младеновчана пожртвованом и озбиљном игром заслужено освојили бод и показали да ОФК Младеновац има довољно добрих играча за остварење овогодишњег циља – повратак у другу лигу.

Трагичар меча сигурно је играч црвено – белих, Бинић који је промашио три "зицера" у 33, 42 и 57. минуту. На другој страни голман младеновачког српсколигаша Душан Радојевић, најбољи појединац меча, истакао се браворузним одбранама и доказао да ОФК Младеновац поред сјајног стартера голмана Лукића може у наставку сезоне да рачуна на још једног одличног чувара мреже.

У финишу меча домаћи су могли да стигну и до треће победе у лиги. Искусни Ратковица је сјајно проиграо младог Трифуновића који је на жалост шутирао преко гола. Утакмицу је обележио и несмотрени старт младог бека ОФК Младеновца Коновалова после чега је везизста Звезде Јеремића изнет са терена са преломом ноге.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.