logo

Спорт

Лола напустио "Селтерс" - Мијовић нови тренер

Лола напустио
Досадашњи тренер ОФК Младеновца, Драгослав Лола Јовановић, од јуче више није тренер нашег српсколигаша. Младеновчане ће у наставку првенства водити Мирко Мијовић, који је клуб успешно водио у сезони 2004/2005. током 17 мечева у Српској лиги Београд.
Према писању "Спортског Журнала" повод за растанак Лоле и српсколигаша са "Селтерса" била је полследња утакмица у којој је Младеновац ремизирао против Железничара (1:1).
У својој првој изјави новинарима, нови шеф стручног штаба је рекао да је први тренинг одржао јуче, те да већину играча добро познаје.

– Потребно их је психолошки опоравити од суботњег нерешеног резултата. Драго ми је да ми је председник Рајко Јовановић указао поврење. Ни он, ни ја не волимо просек, желимо да се боримо за врх табеле. Иако је Земун одскочио квалитетом нећемо се предати јер сматрамо да заслужујемо Прву лигу – каже Мијовић. Он је додао да у стручном штабу неће бити промена али је најавио нови приступ у предстојећим мечевима.

– Код куће морамо да променимо систем игре јер противник прибегава затвореној варијанти и зато морамо да играмо борбеније и ефикасније. Лепо је радити са људима који верују у тебе – изричит је Мијовић.


Бивши тренер Драгослав Јовановић каже да су резултати које је клуб постигао у првих пет кола били мимо свих очекивања.

– Нарочито ако се зна да смо се окупили недељу дана уочи старта. Дошли су нови фудбалери који су регистровани у понедељак, а играли већ у надељу. Циљ је био да се избори опстанак али после три кола амбиције су нагло порасле. Није постојао убедљив разлог да ми се Рајко Јовановић захвали на сарадњи, замерено ми је на дефанзивној игри. Био сам задовољан учинком изабраника јер су без припрема пружили максимум. Младеновац је мој клуб, може да се бори за врх и ја му желим много успеха – закључио је Лола Јовановић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.