logo

Спорт

Карате клуб "Младеновац" први на Купу Србије

 

Најмлађи младеновачки каратисти У конкуренцији 127 клубова и преко 1200 такмичара из Србије освојили 20 златних, 6 сребрних и 9 бронзаних медаља на Купу Србије за полетарце, пионире и наде.

Овим успехом смо потврдили резултат са Првенства Србије одржаног априла месеца у Инђији где смо такође били најбољи.

Радује чињеница да наш клуб не треба да брине за будућност. У мору талентоване деце, по узору на Марка Антића, Јелену Миливојчевић, Михајла Митровића и остале трофејне такмичаре клуба, стасавају нови мали-велики шампиони! Честитке нашим такмичарима - поручују из Карате клуба "Младеновац". Придружујемо се честиткама.

                   ГЕНЕРАЛНИ ПЛАСМАН (извор : beokarate.rs)

 

Најуспешнији спортисти овог клуба, Марко Антић и Јелена Миливојчевић, отпутовали су на Светско првенство у Линцу. Овогодишња изузетна бројност учесника, преко хиљаду такмичара из 118 држава, резултат је велике масовности карате спорта као и уласка каратеа у олимпијску породицу спортова па Антића и Миливојчевићеву очекује изузетна конкренција.

Овогодишњи освајач европске бронзе и медитеранског злата, Марко Антић одмериће снаге са још 76 бораца у категорији - 60 кг. Јелена Миливојчевић надметаће се са ривалкама из 61 државе, а у првом колу је очекује белгијанка Оттен Надиа. Јелена је ове године освојила бронзу на Европском првенству у Монпељеу, бронзу на Европском првенству за регионе у Турској и сребро на Балканском првенству.

Марку и Јелени желимо успешан старт на овом великом такмичењу и победе у првим борбама које их очекују у четвртак 27. октобра.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.