logo

Спорт

Берза спортске опреме у Спортском центру

 

Предстојећег викенда Спортски центар организује "Сајам продаје и размене спортске опреме" на којем ће посетиоци моћи да купе, продају или размене различиту спортску опрему и реквизите.

Сајам ће се одржати 17. и 18. децембра у холу Спортског центра у периоду од 17,00 до 21,00 сати. Берза спортске опреме ће се одржавати сваког викенда до половине јануара.

- Имајући у виду да је нова спортска опрема изузетно скупа и недоступна многима, сајам ће бити добра прилика да се суграђани упознају са понудом, размене, продају или купе квалитетну половну спортску опрему и реквизите по приступачним ценама. Управа Спортског центра позива све суграђане да обиђу сајам и изложе своју опрему за различите спортове, било да желе да је продају или размене - рекао је Млађан Милић, директор Спортског центра.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.