logo

Спорт

Дупло голо

Дупло голо Тимови Младеновца и Шумадије наставили су и јуче серију лоших резултата. Са гостовања из Београда наши српсколигаши вратили су се празних руку и пуних мрежа. Младеновац је убедљиво поражен од Железничара, директног конкурента за опстанак у лиги, док је Шумадија наставила "црну серију" поразом од Синђелића.

ЖЕЛЕЗНИЧАР (БВ) – МЛАДЕНОВАЦ 3 : 0 ( 2:0 ) . На гостовање београдском Железничару, ионако са "танком клупом", екипа Младеновца је отишла без три стандарна првотимца, бека Арсића, штопера Стевовића и нападача Срећковића. То је било довољно да у лиги са изједначеним екипама, тим Железничара заврши посао још у првом полувремену. На прецизно послату лопту у 22. минуту добро регаује Костадиновић, избија сам пред голамана Младеновића и лагано постиже погодак. Исти играч у 41. минуту пробија по десној страни, центрира на другу стативу где је чека Тривковић и повећава предност. Наставак доноси опуштеност домаћих, али то не користе, из изгледних прилика, Петровић и Јовановић. Железничар наставља са конфузним наставком и у 55. минуту за длаку постижу аутогол – Макарић главом пребацује сопствену пречку. Међутим, правим изменама тренер домаћих попуњава рупе и рутински приводи меч крају. Тачку на победу ставља Благојевић у 82. минуту ефектним поготком са ивице шеснаестерца.

СИНЂЕЛИЋ – ШУМАДИЈА 1 : 0 (0 : 0) . Иако гости нису дошли да се бране и били бољи у првом полувремну, доживели су трећи пораз у две недеље. Шумадија је кренула офанзивно, у 10. минуту нападач Јагњилаца Игњатовић улеће у казнени простор домаћих, прелази два играча, шутира али нажалост погађа стативу. Синђелић узвраћа преко Салевића и Обрадовић који су за мало били непрецизни. Друго полувреме припада београдској екипи и у 53. минуту после изведеног корнера лопта се одбија до Радивојевића који из трка, снажним шутем са 25 метара кроз "шуму ногу" погађа мрежу Муратовића и поставља коначан резултат.



Резултати 20. кола

Срем – Лисовић : (1 : 0)
Сопот – Земун : (0 : 2)
Палилулац – БАСК : (1 : 0)
Београд – ПКБ : (4 : 1)
Дорћол – Телеоптик : (1 : 0)
Раднички (НБГ) – Раднички (О) : (2 : 2)
Железничар – Младеновац : (3 : 0)
Синђелић – Шумадија : (1 : 0)

Табела Српске лиге "Београд"

1. Земун ... 54
2. Телеоптик ... 48
3. Шумадија ... 35
4. Срем ... 29
5. Раднички (О) ... 28
6. Сопот ... 26
7. Дорћол ... 24
8. Младеновац ... 23
9. Железничар ... 23
10. Лисовић ... 23
11. БАСК ... 23
12. Палилулац ... 23
13. Београд ... 22
14. Синђелић ... 21
15. ПКБ ... 20
16. Раднички (НБГ) ... 16



Парови 21. кола

СИНЂЕЛИЋ - СРЕМ
ШУМАДИЈА - ЖЕЛЕЗНИЧАР
МЛАДЕНОВАЦ - РАДНИЧКИ (НБГ)
РАДНИЧКИ (О) - ДОРЋОЛ
ТЕЛЕОПТИК - БЕОГРАД
ПКБ - ПАЛИЛУЛАЦ
БАСК - СОПОТ
ЗЕМУН - ЛИСОВИЋ

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.