logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

Конкурс - Уређење браунфилд локација

Градска општина Младеновац позива све грађане, удружења и организације да учествују на конкурсу пројектних идеја за обнову и уређење браунфилд локација у нашој општини.

Конкурс се спроводи у оквиру Пројекта јачања конкурентности у Србији, а реализују га Америчка агенција за међународни развој (УСАИД) и Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД). Циљ пројекта је да се отвори простор креативним идејама и уз подршку локалних самоуправа помогне у трансформисању одабраног напуштеног или недовољно искоришћеног простора (баунфилд локације) у место инспиративног предузетничког деловања. Кроз пројекат ће бити подржана ревитализација једне браунфилд локације изабране на конкурсу.

ПРЕУЗМИТЕ : ТЕКСТ  КОНКУРСА И ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУ ПРОЈЕКТНИХ ИДЕЈА

Напомињемо да текст конкурса садржи опис критеријума којима ће се руководити комисија која ће оцењивати предложена решења. Рок за пријаву је 6. јун 2014. године.

Позивамо све заинтерсоване сараднике из приватног и цивилног секторакоји имају идеје и решења за ову и сличне теме, да се обрате задуженом лицу у градској општини Младеновац до 16. маја како би смо заједнички формулисали добре пројектне идеје и пријаву поднели у року.

Контакт особа :
Данијел Пантић, тел. 063 557 368
градска општина Младеновац

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.