• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Одобрења по чл.145
Филтрирање наслова     Прикажи # 
# Наслов чланка Погодака
81 Решење - Добрић Владa 143
82 Решење - Петровић Миркo 143
83 Решење - Момчиловић Богдан 142
84 Решење - Градска општина Младеновац 146
85 Решење - Антонијевић Драган 161
86 Решење - Нојковић Новица 161
87 Решење - Стипановић Мирко 154
88 Решење - Ивановић Митар 189
89 Решење - Милетић Љиљана 157
90 Решење - „М.Р. МИЛУТИНОВИЋ“ 164
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>
Страна 9 од 88