• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести Актуелности
Бесплатан одлазак на сајам за Младеновачке пољопривреднике Штампа
28. јануар 2020.

altБеоградски Mеђународни сајам воћарства, виноградарства и повртарства “Agro Belgrade 2020”, се одржава од 30. јануара до 01. фебруара на Београдском сајму.
Oва манифестација је водећи сајамско – конференцијски догађај за регион Западног Балкана и Југоисточне Европе, који окупља најважније компаније из области воћарства, виноградарства, повртарства, као и већину пољопривредних задруга из Србије.

Градску општину Младеновац представљаће на штанду града Београда воћари из Дубоне, Винарија Пантић, Ракија Ђорђевић, Плантажа шипка Петровић и Сушено воће Јанковић. Општина ће организовати бесплатан превоз и посету Сајму за 50 пољопривредних прозвођача. Полазак је 30.1.2020. са Ластине аутобуске станице у 9 сати и 30 минута. За све грађане који желе да посете “Agro Belgrade 2020” градска општина Младеновац и Пољопривредна стручна и саветодавна служба Младеновац (ПССС) обезбедиле су бесплатне улазнице које се могу преузети у згради општине или у просторијама ПССС од 7:30 до 15 сати.

Сајамски део је резервисан за преко 500 излагача, укључујући највеће светске компаније, док ће се пратећи конференцијски програми и округли столови бавити актуелним изазовима, као што су примена савремених техолошких решења у пољопривреди, органска производња, ЕУ политике у пољопривреди и утицаји климатских промена на производњу хране. У оквиру манифестације биће организована изложба најмодернијих машина за производњу, прераду и паковање воћа и поврћа, саопштено је из Београдског сајма.