• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Образовање
Припремна настава за упис на факултете
20. фебруар 2018.

altГрадска општина Младеновац организује бесплатну припремну наставу из српског језика и математике за средњошколце за предстојећи упис на факултете.

 
Трибина о вршњачком насиљу
31. јануар 2018.

altГрадска општина Младеновац организовала је за ученике и наставнике средњих школа трибину о вршњачком насиљу. На трибини су говорили представници Центра за социјални рад, Гимназије и Полицијске станице.

 
Основци на конкурсу "Мој пријатељ ватрогасац"
18. јануар 2018.

altУченици Основне школе "Момчило Живојиновић" били су успешни на градском такмичењу ликовних и литерарних радова "Мој пријатељ ватрогасац" које традиционално организује Ватрогасни савез Београда.

 
Такмичење "Да рат остане само игра"
20. новембар 2017.

altМладеновачка Гимназија угостила је учеснике такмичења из области историје "Да рат остане само игра". Такмичење је организовао Савез борачких организација Републике Србије у сарадњи са Центром за пословне вештине из Београда и под покровитељством Министарства за рад и запошљавање.

 
Недеља руског дечијег филма у Младеновцу
04. септембар 2017.

altЗа ученике основних школа од 12. до 15. септембра одржаће се Фестивал Недеља руског дечијег филма "Бајке детињства". Термини за пројекције су у 10, 12 и 14 часова у биоскопу Центра за културу.

 
ДОДЕЉЕНА ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМ МЛАДЕНОВАЧКИМ УЧЕНИЦИМА
29. јун 2017.

altНајбољи основци, њихови родитељи, другари и наставници, били су гости на традиционалном пријему који градска општина Младеновац организује за добитнике дипломе "Вук Караџић".

 
Награде за глумце из ОШ "Коста Ђукић"
07. јун 2017.

altПредстава "Тигањ" ученика и ментора ОШ "Косте Ђукић" добила је три награде на Међународној смотри сценског стваралаштва у Лесковцу.

 
"Васкршњи сто" окупио малишане
19. април 2017.

altГрадска општина Младеновац организовала је манифестацију "Васкршњи сто" која се одржала 17. априла у холу зграде градске општине Младеновац.

 
Конкурс за доделу награда најбољим средњошколцима
04. април 2017.

Фонд за младе таленте Републике Србије расписао је 3. априла Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2016. године. 

 
Почела бесплатна припрема за факултете
28. март 2017.

Минулог викенда младеновачки средњошколци почели су да похађају бесплатне часове припремне наставе из српског језика и математике за предстојеће пријемне испите на факултетима. 

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 5