logo

Актуелности

Одржана свечаност на спомен комплексу Црквенац

Код Спомен чесме "Црквенац" одржана је свечаност одавања почасти припадницима шкотског санитетског особља на челу са др Елси Инглис и припадницима савезничких санитетских мисија које су током Првог светског рата стале на страну српске војске и народа.

Опширније

  • Датум креирања: .

Саопштење за јавност - Попис становништва, домаћинстава и станова 2022. године

ИНФО-ЦЕНТАР ПОПИСА 2022 ПОЧЕО СА РАДОМ

Инфо-центар Пописа становништва, домаћинстава и станова 2022. почео је са радом 15. септембра 2022. Позивом Инфо-центра, путем броја телефона 0800 444 005, грађанима ће се јављати оператери који ће давати потребне информације, као и одговоре на сва питања која се односе на Попис 2022.

Опширније

  • Датум креирања: .

Игралишта за децу у свакој месној заједници - изграђено дечије игралиште у Пружатовцу

Након малишана у Сенаји, Међулужју и Месној заједници Центар, и деца у Пружатовцу добила су ново место за дружење и игру. У овој Месној заједници отворено је ново игралиште које је опремљено љуљашкама, клацкалицама, тобоганом и другим мобилијаром, уређено у складу са свим важећим стандардима и заштитом која је неопходна за безбедну игру.

Опширније

  • Датум креирања: .

Планинарски клуб „Гребен“ на највишем врху Олимпа

Планинарски клуб „Гребен“ из Младеновца организовао је тродневну акцију успона на највиши врх Олимпа у Грчкој - Митикас, чије име на грчком значи нос.

Са шумадијских 113 метара надморске висине, 20 планинара овог клуба упутило се на 2.918 метара надморске висине на највиши врх Олимпа, Митикас на који су се попели 17. септембра у 10 сати и истакли заставе Србије и клуба.

Опширније

  • Датум креирања: .

Планинарски клуб "Гребен" организује сутра "Дан пешачења у Младеновцу"

Шетњом по околини Младеновца, Планинарски клуб "Гребен" придружиће се у суботу, 10. септембра, акцији „Дан пешачења“ коју организује Планинарски савез Србије.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.