logo

Актуелности

Почиње допуна месечних карата за фебруар

Допуна персонализованих картица за фебруар 2023. године почиње од среде, 25. јануара. Издавање и продужавање важења персонализованих картица обавља се на неком од четрнаест продајних места. Корисници јавног превоза своје картице могу да допуне на више од 2.000 продајних места или платним картицама путем интернета на сајту www.busplus.rs.

Опширније

  • Датум креирања: .

Путеви у Младеновцу проходни - све проблеме грађани могу пријавити путем телефонског сервиса

Сви путеви на територији општине Младенновац од јутрос су проходни. Две екипе са механизациојом су тренутно на терену, на критичним тачкама у Шепшину и Дубони, јер у последњих пола сата снег пада јачим интезитетом, саопштено је из Зимске службе.

Опширније

  • Датум креирања: .

Нови индустријски контејнери

Након 400 нових контејнера за одлагање комуналног отпада који ће бити распоређени у сеоске месне заједнице и градску зону, у циљу унапређења комуналне хигијене,

општина Младеновац набавила је и седам нових индустријских контејнера запремине 5 метара кубних.

Опширније

  • Датум креирања: .

На велики хришћански празник, Богојављење, организовано је традиционално пливање за часни крст на Марковачком језеру

После молебана кренула је литија до крста на брани, а након благослова који су добили од свештеника, учесници су прешли пут од 33 метара до Часног крста, што симболизује број година живота Исуса Христа.

Опширније

  • Датум креирања: .

Подела поклон ваучера до 1. марта

Поклон ваучере у вредности од шест хиљада динара за децу која нису уписана у вртиће родитељи могу да преузму у згради општине Младеновац сваког радног дана у периоду од 8 до 15 сати, закључно са 28. фебруаром 2023.године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Екипа "Барка" победник Новогодишњег турнира

Победник Новогодишњег турнира у малом фудбалу, који је организован у младеновачком Спортском центру, је екипа "Барка" која је у финалу резултатом 5:2 савладала "Кубис".

Опширније

  • Датум креирања: .

Младеновац - Добра прича

У добром расположењу, веселој атмосфери пуној позитивне енергије, уз песму и специјалитете домаће кухиње, ватромет, Деда Мраза и аниматоре за децу, испратии смо стару годину по јулијанском календару.

Опширније

  • Датум креирања: .

Последње припреме за прославу Српске Нове године

Последње припреме за прославу Српске Нове године коју ћемо обележити уз традиционалну музику, трубаче, DJ-а, аниматоре за децу, ватромет и бројна друга изненађења!

Опширније

  • Датум креирања: .

Нови контејнери за бољу комуналну хигијену

Са 400 нових контејнера за одлагање комуналног отпада биће допуњен број контејнера у сеоским месним заједницама и градској зони, у циљу унапређења комуналне хигијене у општини.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.