logo

Актуелности

Апел за помоћ

У тешким данима после трагедија које су многе породице завиле у црно, желимо да покажемо солидарност и да љубављу и добротом поправимо свет у којем живимо и у којем расту наша деца како би га за њих оставили бољим него што је тренутно.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одлука о додели подстицајних средстава - регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено осемењавање у периоду од 1.1.2023. године до 3.5.2023. године

Одлука о додели подстицајних средстава - регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено осемењавање у периоду од 1.1.2023. године до 3.5.2023. године - по достављеним пријавама на Јавни конкурс бр. II-00-06-2/374/2023 од 3.4.2023. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Акција давања крви у Младеновцу 11. маја

Институт за трансфузију крви Србије и Црвени крст Младеновац организоваће акцију добровољног давања крви у четвртак, 11. маја у Градској библиотеци Деспот Стефан Лазаревић, од 10:00 до 16:00 сати.

Опширније

  • Датум креирања: .

Књига жалости у холу општине

Књига жалости поводом трагичног губитка живота младих који су страдали 4. маја у селима код Младеновца, биће отворена у суботу, 6. маја и недељу, 7. маја у холу Градске општине Младеновац, Јанка Катића бр 6.

Опширније

  • Датум креирања: .

Амбасадор Аустралије у посети општини Младеновац

Амбасадор Аустралије, Његова екселенција Даниел Емери, састао се са председником општине Младеновац Владаном Глишићем приликом краће посете општини Младеновац. У делегацији која је посетила Младеновац био је и Бојан Пајић, капетан у пензији чији су се преци борили у Првом светском рату, аутор књиге “Аустралијанци са Србима у Првом Светском рату”.

Опширније

  • Датум креирања: .

Младеновац се придружио кампањи "На матуру без аутомобила"

У оквиру кампање „На матуру без аутомобила”, Комисија за безбедност саобраћаја Градске општине Младеновац и Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије организовале су интерактивну едукативну трибину за младеновачке матуранте.

Опширније

  • Датум креирања: .

Пет нових бунара за боље водоснабдевање Младеновчана

Oпштина Младеновац покренула је изградњу пет нових бунара чијим повезивањем у систем ће се повећати капацитет воде у градском водоводу.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.