logo

Актуелности

Пријем и дефиле учесника фестивала у Влашкој

 

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, угостио је учеснике јубиларног 20. Међународног фестивала фолклора у Влашкој и пожелео им добродошлицу у општину Младеновац.

Фолклорни ансамбли из Србије, Мексика, Турске, Молдавије, Северне Македоније, Босне и Херцеговине и Туниса допутовали су у Влашку где ће у наредне три фестивалске вечери представити игре из својих земаља на Међународном фестивалу фолклора "Влашка 2022" који организујe КУД "Шумадија", уз генерално покровитељство градске општине Младеновац.

Поздрављајући госте у име Градске општине Младеновац, Владан Глишић се захвалио гостима на учешћу на фестивалу и пожелео им пријатан боравак у нашој општини. Он је рекао да фестивал представља прилику за упознавање светских култура и успостављање мостова пријатељства међу удаљеним земљама.

По завршетку пријема учесници фестивала прошли су младеновачким улицама и на градском тргу одржали мини концерт.

Festvlaska11
Festvlaska12
Festvlaska13
Festvlaska14

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.