logo

Актуелности

Заседао штаб за ванредне ситуације

 

На данашњој 2. седници Штаба за ванредне ситуације на територији Градске општине Младеновац, коју је сазвао командант штаба и председник ГО Младеновац Владан Глишић, усвојен је предложени дневни ред.

ДНЕВНИ РЕД

1. Разматрање превентивних мера везаних за тренутну метереолошку ситуацију у ГО Младеновац и спремност субјеката од значаја ГО Младеновац да одговоре датим задацима.

2. Разно.

Штаб за ванредне ситуације на територији Градске општине Младеновац је једногласно усвојио извештаје субјеката од значаја ГО Младеновац.

Штаб је донео закључак да услед високих температура може лако доћи до пожара, а посебно услед спаљивања стрних усева, смећа и биљних остатака, где долази до неконтролисаних пожара на отвореном који наносе велике материјалне штете и страдање људи.

Други део закључка штаба јесте да се позову грађани да у наредном топлом периоду рационално троше воду како би систем водоснабдевања остао стабилан.

Stabvs1
Stabvs2
Stabvs3
Stabvs4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.