logo

Aktuelnosti

Zasedao štab za vanredne situacije

 

Na današnjoj 2. sednici Štaba za vanredne situacije na teritoriji Gradske opštine Mladenovac, koju je sazvao komandant štaba i predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić, usvojen je predloženi dnevni red.

DNEVNI RED

1. Razmatranje preventivnih mera vezanih za trenutnu metereološku situaciju u GO Mladenovac i spremnost subjekata od značaja GO Mladenovac da odgovore datim zadacima.

2. Razno.

Štab za vanredne situacije na teritoriji Gradske opštine Mladenovac je jednoglasno usvojio izveštaje subjekata od značaja GO Mladenovac.

Štab je doneo zaključak da usled visokih temperatura može lako doći do požara, a posebno usled spaljivanja strnih useva, smeća i biljnih ostataka, gde dolazi do nekontrolisanih požara na otvorenom koji nanose velike materijalne štete i stradanje ljudi.

Drugi deo zaključka štaba jeste da se pozovu građani da u narednom toplom periodu racionalno troše vodu kako bi sistem vodosnabdevanja ostao stabilan.

Stabvs1
Stabvs2
Stabvs3
Stabvs4

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.