logo

Актуелности

Први школски дан за прваке

За 480 ђака првака данас је почела школска година у младеновачким основним школама.
 
Свим младеновачким предшколцима, основцима, средњошколцима, учитељима, наставницима и професорима, као и свима који су запослени у образовним установама, почетак нове школске године честитао је председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић.
 
Посебне честитке Глишић је упутио најмлађим суграђанима који су по први пут сели у школске клупе. Пожелео им је да полазак у школу буде почетак новог, лепог периода из којег ће понети само лепе успомене. Глишић је такође навео да је општина Младеновац последњих година много уложила у обнову школске инфраструктуре и најавио да ће равномерно улагање у градске и сеоске школе бити један од приоритета и у наредном периоду.
 
Функционери Градске општине Младеновац обишли су првог школског дана прваке у свим школама на територији општине и пожелели им успешан почетак школовања.
 
Општина је, као и сваке године, даровала нове основце поклон пакетима са школским прибором примереним деци тог узраста.
Prvaci1
Prvaci2
Prvaci3
Prvaci4
Prvaci5
 
 
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.