logo

Aktuelnosti

Prvi školski dan za prvake

Za 480 đaka prvaka danas je počela školska godina u mladenovačkim osnovnim školama.
 
Svim mladenovačkim predškolcima, osnovcima, srednjoškolcima, učiteljima, nastavnicima i profesorima, kao i svima koji su zaposleni u obrazovnim ustanovama, početak nove školske godine čestitao je predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić.
 
Posebne čestitke Glišić je uputio najmlađim sugrađanima koji su po prvi put seli u školske klupe. Poželeo im je da polazak u školu bude početak novog, lepog perioda iz kojeg će poneti samo lepe uspomene. Glišić je takođe naveo da je opština Mladenovac poslednjih godina mnogo uložila u obnovu školske infrastrukture i najavio da će ravnomerno ulaganje u gradske i seoske škole biti jedan od prioriteta i u narednom periodu.
 
Funkcioneri Gradske opštine Mladenovac obišli su prvog školskog dana prvake u svim školama na teritoriji opštine i poželeli im uspešan početak školovanja.
 
Opština je, kao i svake godine, darovala nove osnovce poklon paketima sa školskim priborom primerenim deci tog uzrasta.
Prvaci1
Prvaci2
Prvaci3
Prvaci4
Prvaci5
 
 
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.