logo

Актуелности

Проглашен Дан жалости у Младеновцу

Веће градске општине Младеновац проглашава дан петак 12.4.2013.године, Даном жалости на територији градске општине Младеновац, поводом убиства која су извршена у селу Велика Иванча, дана 9.4.2013.године.

Дан жалости означава се обавезним истицањем застава Републике Србије, Града Београда и Градске општине Младеновац на пола копља, на свим зградама у којима је седиште или се обавља делатност органа градске општине Младеновац, као и јавних предузећа чији је оснивач градска општина Младеновац, као и зградама у којима правна лица имају седиште или обављају своју делатност односно у којима физичка лица обављају самосталну делатност на територији градске општине Младеновац.

На Дан жалости не могу се одржавати забавне приредбе.

Правна лица која обављају радио-телевизијску делатност, на територији градске општине Младеновац, своје програме морају прилагодити обележавању Дана жалости, нарочито на начин да ће емитовати програме који по својој природи одговарају обележавању тог дана.

Ова одлука ступа на снагу даном доношења.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.