logo

Актуелности

Одржана седница Већа

На данашњој седници Већа, расправљало се Туристичкој организацији Младеновца, захтеву "Метропаркинга" и ЈП "ДИП Младеновац".

Веће градске општине Младеновац је усвојило Предлог Закључка о усвајању Извештаја о извршењу Програма пословања Туристичке организације Младеновца за 2013. годину.

Као другу тачку дневног реда, Разматрање захтева "Метропаркинга" бр. 1294 од 12.3.2014. године, Веће је већином гласова одбило захтев овог предузећа, у оквиру којег је из овог предузећа затражене сагласности за уређење паркиралишта у улици "Јанка Катића" - паркинг "Ласта", на простору садашњег "бувљака".

Последња тачка данашње седнице било је Разматрање предлога ЈП "ДИП Младеновац" о доношењу програма коришћења средстава од закупа пословног простора, програм коришћења посебне накнаде за заштиту и унапређење животне средине бр. 1339 од 14.3.2014. године.

У оквиру ове тачке, Веће је одобрило коришћење посебне накнаде за заштиту и унапређење животне средине у износу од 50.000 динара, за потребе испоруке воде, довоз хране из Београда и изношење смећа из Азила.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.