logo

Aktuelnosti

Одржана седница Већа

На данашњој седници Већа, расправљало се Туристичкој организацији Младеновца, захтеву "Метропаркинга" и ЈП "ДИП Младеновац".

Веће градске општине Младеновац је усвојило Предлог Закључка о усвајању Извештаја о извршењу Програма пословања Туристичке организације Младеновца за 2013. годину.

Као другу тачку дневног реда, Разматрање захтева "Метропаркинга" бр. 1294 од 12.3.2014. године, Веће је већином гласова одбило захтев овог предузећа, у оквиру којег је из овог предузећа затражене сагласности за уређење паркиралишта у улици "Јанка Катића" - паркинг "Ласта", на простору садашњег "бувљака".

Последња тачка данашње седнице било је Разматрање предлога ЈП "ДИП Младеновац" о доношењу програма коришћења средстава од закупа пословног простора, програм коришћења посебне накнаде за заштиту и унапређење животне средине бр. 1339 од 14.3.2014. године.

У оквиру ове тачке, Веће је одобрило коришћење посебне накнаде за заштиту и унапређење животне средине у износу од 50.000 динара, за потребе испоруке воде, довоз хране из Београда и изношење смећа из Азила.

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.