logo

Актуелности

Веће о програмима јавних предузећа

Чланови Већа градске општине Младеновац на данашњој седници једногласно су усвојили Програме пословања ЈКП "Младеновац", ЈКП "Пијаце Младеновац" и Туристичке организације за 2015. годину.

Осим давања сагласности на Програме пословања за три јавна предузећа, Веће је једногласно одбило Иницијатива Секретаријата за културу Градске управе града Београда за поступно преузимање оснивачких права над Центром за културу Младеновац са Града Београда на Градску општину Младеновац.

Такође, Веће је дало позитивно мишљење на Нацрт Одлуке о обиму средстава за вршење послова Града и градских општина и утврђивању прихода који припадају Граду, односно градским општинама у 2015. години.


Д Н Е В Н И    Р Е Д

1. Разматрање Жалбе број III-07-351-570/2014 од 14.11.2014. године коју је изјавио Јанковић Горан из Ковачевца, ул. Дућанска бр.22  против решења број III-07-351-570/2014 од 27.10.2014. године Одељења за комуналне, грађевинске и послове заштите животне средине Управе градксе општине Младеновац.

2. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Програм пословања JKП "Пијаце Младеновац", Младеновац за 2015. годину.

3. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Посебан програм пословања JKП "Пијаце Младеновац", Младеновац за 2015. годину.

4. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Програм пословања JKП " Младеновац", Младеновац за 2015. годину.

5. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Програм пословања Туристичке организације Младеновац за 2015. годину.

6. Разматрање Предлога Закључка којим се одбија Иницијатива VI-02 бр. 023-1/14-Н.М. Секретаријата за културу Градске управе града Београда за поступно преузимање оснивачких права над Центром за културу Младеновац са Града Београда на Градску општину Младеновац.

7. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог Одлуке о субвенцијама цена комуналних услуга на територији Градске општине Младеновац.

8. Разно.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.