logo

Aktuelnosti

Веће о програмима јавних предузећа

Чланови Већа градске општине Младеновац на данашњој седници једногласно су усвојили Програме пословања ЈКП "Младеновац", ЈКП "Пијаце Младеновац" и Туристичке организације за 2015. годину.

Осим давања сагласности на Програме пословања за три јавна предузећа, Веће је једногласно одбило Иницијатива Секретаријата за културу Градске управе града Београда за поступно преузимање оснивачких права над Центром за културу Младеновац са Града Београда на Градску општину Младеновац.

Такође, Веће је дало позитивно мишљење на Нацрт Одлуке о обиму средстава за вршење послова Града и градских општина и утврђивању прихода који припадају Граду, односно градским општинама у 2015. години.


Д Н Е В Н И    Р Е Д

1. Разматрање Жалбе број III-07-351-570/2014 од 14.11.2014. године коју је изјавио Јанковић Горан из Ковачевца, ул. Дућанска бр.22  против решења број III-07-351-570/2014 од 27.10.2014. године Одељења за комуналне, грађевинске и послове заштите животне средине Управе градксе општине Младеновац.

2. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Програм пословања JKП "Пијаце Младеновац", Младеновац за 2015. годину.

3. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Посебан програм пословања JKП "Пијаце Младеновац", Младеновац за 2015. годину.

4. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Програм пословања JKП " Младеновац", Младеновац за 2015. годину.

5. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Програм пословања Туристичке организације Младеновац за 2015. годину.

6. Разматрање Предлога Закључка којим се одбија Иницијатива VI-02 бр. 023-1/14-Н.М. Секретаријата за културу Градске управе града Београда за поступно преузимање оснивачких права над Центром за културу Младеновац са Града Београда на Градску општину Младеновац.

7. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог Одлуке о субвенцијама цена комуналних услуга на територији Градске општине Младеновац.

8. Разно.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.