logo

Актуелности

Селтерс добио статус бање

Владе Републике Србије донела је 31. јануара уредбу којом се утврђује Бањом подручје "Селтерс Бања", које обухвата део насеља градске општине Младеновац на територији града Београда.

Подручје "Селтерс Бање" - Младеновац обухвата простор у укупној површини од 2498 хектара. Уредба ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у "Службеном гласнику Републике Србије".

 

 

 

 

altПредседник градске општине Младеновац, Дејан Чокић, честитао је свим грађанима на, како је рекао "томе што се Младеновац коначно изборио да добије епитет бањског места и тако се позиционира на туристичкој мапи Србије"

 

- Ово је лепа вест за све нас. Отварају нам се нове могућности, пре свега да конкуришемо за пројекте из области здравственог туризма и да развијамо наш град као бањско место што ће имати позитивне ефекте на целу општину.

Градска општина Младеновац је са 350.000 динара финасирала израду Пројекта за добијање статуса бање, а са 350.000 динара је учествовао Институт за рехабилитацију Селтерс - рекао је Чокић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.