logo

Aktuelnosti

Селтерс добио статус бање

Владе Републике Србије донела је 31. јануара уредбу којом се утврђује Бањом подручје "Селтерс Бања", које обухвата део насеља градске општине Младеновац на територији града Београда.

Подручје "Селтерс Бање" - Младеновац обухвата простор у укупној површини од 2498 хектара. Уредба ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у "Службеном гласнику Републике Србије".

 

 

 

 

altПредседник градске општине Младеновац, Дејан Чокић, честитао је свим грађанима на, како је рекао "томе што се Младеновац коначно изборио да добије епитет бањског места и тако се позиционира на туристичкој мапи Србије"

 

- Ово је лепа вест за све нас. Отварају нам се нове могућности, пре свега да конкуришемо за пројекте из области здравственог туризма и да развијамо наш град као бањско место што ће имати позитивне ефекте на целу општину.

Градска општина Младеновац је са 350.000 динара финасирала израду Пројекта за добијање статуса бање, а са 350.000 динара је учествовао Институт за рехабилитацију Селтерс - рекао је Чокић.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.