logo

Актуелности

Прослава у Дневном боравку

 

Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју Младеновац прославио је данас десетогодишњицу постојања као и славу боравка Спасовдан.

Сечењу славског колача и приредби у дворишту боравка присуствовали су представници градске општине Младеновац, јавних предузећа, приватних фирми, донатора и пријатеља ове установе која је почела са радом 2005. године током којих је пружала услуге 51 кориснику. Данас боравак има тридесет осморо корисника који користе услуге ове установе чији је превасходни циљ подизање квалитета живота деце и омладине ометене у развоју. Бољи квалитет живота омогућавају индивидуално прилагођени садржаји, рекреације и слободно изражавање личних склоности.

Гости данашње прославе имали су задовољство да погледају програм у којем су учествовали корисници Дневног боравка Младеновац, малишани из ОШ "Момчило Живојиновић" и  КУД-а "Војвода Јанко Катић". Приређена је хуманитарна изложба дечијих радова, а сарадницима и пријатељима боравка додељене су захвалнице.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.