logo

Aktuelnosti

Прослава у Дневном боравку

 

Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју Младеновац прославио је данас десетогодишњицу постојања као и славу боравка Спасовдан.

Сечењу славског колача и приредби у дворишту боравка присуствовали су представници градске општине Младеновац, јавних предузећа, приватних фирми, донатора и пријатеља ове установе која је почела са радом 2005. године током којих је пружала услуге 51 кориснику. Данас боравак има тридесет осморо корисника који користе услуге ове установе чији је превасходни циљ подизање квалитета живота деце и омладине ометене у развоју. Бољи квалитет живота омогућавају индивидуално прилагођени садржаји, рекреације и слободно изражавање личних склоности.

Гости данашње прославе имали су задовољство да погледају програм у којем су учествовали корисници Дневног боравка Младеновац, малишани из ОШ "Момчило Живојиновић" и  КУД-а "Војвода Јанко Катић". Приређена је хуманитарна изложба дечијих радова, а сарадницима и пријатељима боравка додељене су захвалнице.

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.