logo

Актуелности

Општина финансира обнову школе у Међулужју

 

 

Градска општина Младеновац определила је 1.700.000 динара за обнову издвојеног одељења ОШ "Коста Ђукић" у Међулужју. Тренутно се приводе крају унутрашњи и спољашњи радови на објекту.

Председник градске општине Младеновац, Дејан Чокић и члан Већа за образовање, Драгана Лукач Зечевић, обишли су данас школу у Међулужју. Како нам је рекла директорка школе, Јасминка Вуковић, у току су радови на постављању изолације, уградњи столарије и ламинат подова, унутрашњем кречењу и уређењу тротоара испред школе.

 

 

 

 

 

 Она је као највећи проблем ове сеоске школе коју похађа 80 ученика издвојила дотрајалу дрвену столарију која је сада замењена ПВЦ вратима и прозорима. Додајући да су последњи већи радови на школи били пре седам година, Вуковићева се захвалила градској општини Младеновац на разумевању и новчаном улагању у обнову ове основне школе са предшколским одељењем.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.