logo

Aktuelnosti

Општина финансира обнову школе у Међулужју

 

 

Градска општина Младеновац определила је 1.700.000 динара за обнову издвојеног одељења ОШ "Коста Ђукић" у Међулужју. Тренутно се приводе крају унутрашњи и спољашњи радови на објекту.

Председник градске општине Младеновац, Дејан Чокић и члан Већа за образовање, Драгана Лукач Зечевић, обишли су данас школу у Међулужју. Како нам је рекла директорка школе, Јасминка Вуковић, у току су радови на постављању изолације, уградњи столарије и ламинат подова, унутрашњем кречењу и уређењу тротоара испред школе.

 

 

 

 

 

 Она је као највећи проблем ове сеоске школе коју похађа 80 ученика издвојила дотрајалу дрвену столарију која је сада замењена ПВЦ вратима и прозорима. Додајући да су последњи већи радови на школи били пре седам година, Вуковићева се захвалила градској општини Младеновац на разумевању и новчаном улагању у обнову ове основне школе са предшколским одељењем.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.