logo

Актуелности

Воће за малишане из Боравка

 

Воћари из Дубоне однели су данас малишанима из Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју Младеновац, око 100 килограма брескви, јабука, шљива и грожђа.

Традиционално, сваке године пољопривредни произвођачи из Дубоне излажу своје производе на "Данима воћа". Ревијална изложба воћа се одржава у дворишту тамошње месне заједнице, а изложно воће поклања се  Дневном боравку за децу ометену у развоју.

Овогодишња изложба одржала се 28. августа, а посетиоци су имали прилику да виде и дегустирају изложене брескве, јабуке и шљиве из воћњака произвођача из Дубоне. Као и претходних година, изложба је имала хуманитарни карактер јер је изложено воће организатор наменио малишанима из дома у "Звечанској" и младеновчком Дневном боравку за децу ометену у развоју.

 

Одржавање изложбе воћа у Дубони финансијски је помогла градска општина Младеновац.

Иначе, Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју Младеновац прославио је ове године десетогодишњицу постојања. Данас боравак има тридесет осморо полазника који користе услуге ове установе чији је превасходни циљ подизање квалитета живота деце и омладине ометене у развоју кроз индивидуално прилагођене садржаје, рекреацију и слободно изражавање личних склоности.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.