logo

Aktuelnosti

Воће за малишане из Боравка

 

Воћари из Дубоне однели су данас малишанима из Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју Младеновац, око 100 килограма брескви, јабука, шљива и грожђа.

Традиционално, сваке године пољопривредни произвођачи из Дубоне излажу своје производе на "Данима воћа". Ревијална изложба воћа се одржава у дворишту тамошње месне заједнице, а изложно воће поклања се  Дневном боравку за децу ометену у развоју.

Овогодишња изложба одржала се 28. августа, а посетиоци су имали прилику да виде и дегустирају изложене брескве, јабуке и шљиве из воћњака произвођача из Дубоне. Као и претходних година, изложба је имала хуманитарни карактер јер је изложено воће организатор наменио малишанима из дома у "Звечанској" и младеновчком Дневном боравку за децу ометену у развоју.

 

Одржавање изложбе воћа у Дубони финансијски је помогла градска општина Младеновац.

Иначе, Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју Младеновац прославио је ове године десетогодишњицу постојања. Данас боравак има тридесет осморо полазника који користе услуге ове установе чији је превасходни циљ подизање квалитета живота деце и омладине ометене у развоју кроз индивидуално прилагођене садржаје, рекреацију и слободно изражавање личних склоности.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.