logo

Актуелности

Представници Београда и Младеновца на састанку са грађанима

altПредседник општине Младеновац, помоћници председника, градски секретари, начелници Управе и директори јавних предузећа разговарали су данас са грађанима о могућностима и начинима за решавање инфраструктурних, социјалних и осталих проблема суграђана.


Са грађанима су разговорали Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, Микан Миросавић, помоћник председника за привреду, Душан Рафаиловић, секретар градског Секретаријата за саобраћај, Бранислав Поповић, директор Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Београда, Славиша Живковић из Дирекције за путеве, Славко Гак, секретар Секретаријата за образовање и дечију заштиту, Милинко Величковић, секретар Секретаријата за привреду, Владета Лучић, директор ЈКП "Младеновац", Мирјана Симовић, начелник Управе ГО Младеновац, Душанка Обрадовић, начелник Одељење за инспекцијске послове и Катарина Стевановић, начелник Одељења за грађевинске и комуналне послове.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.