logo

Актуелности

Награђени најбољи полицајци у фебруару

Награђени најбољи полицајци у фебруаруНаграђени најбољи полицајци у фебруару Председник општине Младеновац, Бранислав Јовановић, и његов заменик, Дејан Чокић, уручили су данас у име Градске општине Младеновац, награде полицајцима Полицијске станице Младеновац који су постигли најбоље резултате у минулом месецу. На основу постигнутог успеха и предлога надређеног, командира ПС Младеновац, Радосава Шћекића, радећи на пословима сузбијања криминалитета, награђени су :

Горан Мијаиловић , млађи полицијски наредник (Одсек за сузбијање криминалитета ПС Младеновац), који је решио серију кривичних дела тешких крађа, пљачки, обијања станова и кућа, и

Саша Папић , млађи полицајац I класе (полицијски службеник у ПС Младеновац), за расветљавање више кривичних дела крађе на подручју МЗ "Центар", "Баташево" и "Селтерс".

Полицајци су награђени са по 10.000 динара.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.