logo

Актуелности

Испуњавамо обећања дата грађанима

alt

Становници месних заједница Село Младеновац и Дубона добиће дуго очекиване измене аутобуских линија "Градска 4" и "Младеновац-Дубона". На иницијативу мештана, захваљујући упорности представника Градске општине Младеновац и разумевању Секретаријата за јавни превоз Града Београда, превазиђени су сви технички проблеми и изграђена је окретница за аутобусе у овим месним заједницама.

Представници Секретаријата за јавни превоз, СП "Ласта"€ и Градске општине Младеновац, обишли су данас локације у Село Младеновцу и Дубони које су адаптиране за окретање аутобуса како би се на лицу места уверили да су испуњени сви техничко - безбедоносни услови за продужетак линија. Наведене измене мештанима ће много значити јер ће, како сами кажу, решити велики, дугогодишњи проблем.

Приликом обиласка терена договорене су измене на траси поменутих линија, као и регистровање нових стајалишта. Измене у саобраћању ових линија почеће да се примењују од 8. јуна.

Приликом обиласка ових месних заједница, председник Градске општине Младеновац Владан Глишић и његови сарадници, разговарали су са окупљеним грађанима и о другим пројектима који ће бити реализовани у наредном периоду. Такође су саслушали све предлоге и иницијативе које се односе на потребе становника ових насеља .

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.