logo

Aktuelnosti

Ispunjavamo obećanja data građanima

alt

Stanovnici mesnih zajednica Selo Mladenovac i Dubona dobiće dugo očekivane izmene autobuskih linija "Gradska 4" i "Mladenovac-Dubona". Na inicijativu meštana, zahvaljujući upornosti predstavnika Gradske opštine Mladenovac i razumevanju Sekretarijata za javni prevoz Grada Beograda, prevaziđeni su svi tehnički problemi i izgrađena je okretnica za autobuse u ovim mesnim zajednicama.

Predstavnici Sekretarijata za javni prevoz, SP "Lasta"€ i Gradske opštine Mladenovac, obišli su danas lokacije u Selo Mladenovcu i Duboni koje su adaptirane za okretanje autobusa kako bi se na licu mesta uverili da su ispunjeni svi tehničko - bezbedonosni uslovi za produžetak linija. Navedene izmene meštanima će mnogo značiti jer će, kako sami kažu, rešiti veliki, dugogodišnji problem.

Prilikom obilaska terena dogovorene su izmene na trasi pomenutih linija, kao i registrovanje novih stajališta. Izmene u saobraćanju ovih linija počeće da se primenjuju od 8. juna.

Prilikom obilaska ovih mesnih zajednica, predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić i njegovi saradnici, razgovarali su sa okupljenim građanima i o drugim projektima koji će biti realizovani u narednom periodu. Takođe su saslušali sve predloge i inicijative koje se odnose na potrebe stanovnika ovih naselja .

alt alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.