logo

Актуелности

Покренуте прве иницијативе путем електронског сервиса "Стоп критиковању, дај предлог"

За нешто више од десет дана како је покренут електронски сервис "Стоп критиковању, дај предлог"€œ, путем којег грађани могу да пријеве уочене проблеме у вези са безбедношћу саобраћаја, Комисији за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац стигло је неколико десетина предлога и иницијатива.

Све пријаве су евидентиране и прослеђене надлежним институцијама, а на иницијативу Комисије представници Секретаријата за саобраћај града Београда посетили су Младеновац и обишли неколико небезбедних локација за које је стигло највише пријава. Сагледали су ситуацију на терену како би се уверили у оправданост покренутих иницијатива и пронашли најадекватнији начин да се проблеми реше.

Комисија за безбедност саобраћаја обавестила је грађане који су покренули иницијативу за решавање проблема о термину изласка на терен како би и сами били у прилици да у директној комуникацији са представницима надлежног Секретаријата изнесу мишљење и буду информисани о процесу решавања проблема. Када је реч о локацијама које су овом приликом обиђене, договорено је предузимање даљих активности како би се на овим саобраћајницама повећала безбедност учесника у саобраћају.

Све иницијативе и предлози који имају за циљ повећање безбедности саобраћаја на путевима у општини Младеновац могу се пријавити путем електронског сервиса "Стоп критиковању, дај предлог"€œ на линк: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeUeWVVEty.../viewform...

Stopkritikovanju2
Stopkritikovanju3
Stopkritikovanju4
Stopkritikovanju5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.