logo

Aktuelnosti

Pokrenute prve inicijative putem elektronskog servisa "Stop kritikovanju, daj predlog"

Za nešto više od deset dana kako je pokrenut elektronski servis "Stop kritikovanju, daj predlog"€œ, putem kojeg građani mogu da prijeve uočene probleme u vezi sa bezbednošću saobraćaja, Кomisiji za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Mladenovac stiglo je nekoliko desetina predloga i inicijativa.

Sve prijave su evidentirane i prosleđene nadležnim institucijama, a na inicijativu Кomisije predstavnici Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda posetili su Mladenovac i obišli nekoliko nebezbednih lokacija za koje je stiglo najviše prijava. Sagledali su situaciju na terenu kako bi se uverili u opravdanost pokrenutih inicijativa i pronašli najadekvatniji način da se problemi reše.

Кomisija za bezbednost saobraćaja obavestila je građane koji su pokrenuli inicijativu za rešavanje problema o terminu izlaska na teren kako bi i sami bili u prilici da u direktnoj komunikaciji sa predstavnicima nadležnog Sekretarijata iznesu mišljenje i budu informisani o procesu rešavanja problema. Кada je reč o lokacijama koje su ovom prilikom obiđene, dogovoreno je preduzimanje daljih aktivnosti kako bi se na ovim saobraćajnicama povećala bezbednost učesnika u saobraćaju.

Sve inicijative i predlozi koji imaju za cilj povećanje bezbednosti saobraćaja na putevima u opštini Mladenovac mogu se prijaviti putem elektronskog servisa "Stop kritikovanju, daj predlog"€œ na link: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeUeWVVEty.../viewform...

Stopkritikovanju2
Stopkritikovanju3
Stopkritikovanju4
Stopkritikovanju5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.