logo

Актуелности

Стипендије за најбоље младеновачке студенте

 

Градска општина Младеновац у школској 2020/2021. години стипендираће четрдесет једног студента, деветоро више у односу на прошлу годину. Месечни износ стипендије је 10.000 динара.
Због актуелне епидемиолошке ситуације ове године изостао је традиционални пријем за најбоље студенте, свечаност на којој се добитницима општинске стипендије уручују уговори о стипендирању. Како би испоштовали све мере превенције, студентима је ове године омогућено да током два дана појединачно преузимају уговоре о стипендирању на писарници општине.
Поред студентских стипендија, општина Младеновац редовно организује и бесплатну припремну наставу из српског језика и математике за ученике завршних разреда средњих школа за упис на факултете.
Председник Градске општине Младеновац, Влaдан Глишић, честитао је студентима на великом успеху и истакао да ће општина Младеновац и у наредним годинама издвајати средства за стипендирање најбољих студената.
Studenti1
Studenti2
Studenti3
Studenti4
Studenti5
Studenti6
Studenti7
 
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.