logo

Aktuelnosti

Stipendije za najbolje mladenovačke studente

 

Gradska opština Mladenovac u školskoj 2020/2021. godini stipendiraće četrdeset jednog studenta, devetoro više u odnosu na prošlu godinu. Mesečni iznos stipendije je 10.000 dinara.
Zbog aktuelne epidemiološke situacije ove godine izostao je tradicionalni prijem za najbolje studente, svečanost na kojoj se dobitnicima opštinske stipendije uručuju ugovori o stipendiranju. Kako bi ispoštovali sve mere prevencije, studentima je ove godine omogućeno da tokom dva dana pojedinačno preuzimaju ugovore o stipendiranju na pisarnici opštine.
Pored studentskih stipendija, opština Mladenovac redovno organizuje i besplatnu pripremnu nastavu iz srpskog jezika i matematike za učenike završnih razreda srednjih škola za upis na fakultete.
Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, čestitao je studentima na velikom uspehu i istakao da će opština Mladenovac i u narednim godinama izdvajati sredstva za stipendiranje najboljih studenata.
Studenti1
Studenti2
Studenti3
Studenti4
Studenti5
Studenti6
Studenti7
 
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.