logo

Актуелности

На пролећном првенству Београда шест медаља за младеновачке атлетичаре

На пролећном првенству Београда у кросу у организацији Атлетског савеза Београда, такмичари Атлетског клуба „Младеновац“ освојили су шест медаља.
На првој трци на отвореном и првом кросу ове године млади атлетичари Атлетксог клуба „Младеновац“ одлично су трчали, а медаље су освојили:
Даница Максимовић 1.место
Лука Јовановић 3.место
Милица Јовановић 1.меато
Нађа Милошевић 2.место
Лана Спасојевић 3.место
Душан Михајловић 2.место
Посебно треба нагласити потпуну доминацију АК „Младеновац“ у категорији атлетских школа А - девојчице, освојене су све три медаље - злато, сребро и бронза (Милица Јовановић, Нађа Милошевић, Лана Спасојевић) .
Из Спортског савеза Младеновца уједно обештавају све љубитеље спорта, нарочито атлетике, да ће у Младеновцук, у недељу, 11.априла, бити одржано Прво коло Крос лиге "Меморијал Фрањо Михалић", у организацији Атлетског клуба „,Младеновац“, Градске општине Младеновац и Спортског савеза Младеновца на градском стадиону Селтерс.
Велика је част и признање свим организаторима што ће бити у прилици да угосте најбоље атлетичаре из целе Србије, кажу у Спортском савезу Младеновац.
Atletika Klinci1
Atletika Klinci2
Atletika Klinci3
Atletika Klinci4
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.