logo

Aktuelnosti

Na prolećnom prvenstvu Beograda šest medalja za mladenovačke atletičare

Na prolećnom prvenstvu Beograda u krosu u organizaciji Atletskog saveza Beograda, takmičari Atletskog kluba „Mladenovac“ osvojili su šest medalja.
Na prvoj trci na otvorenom i prvom krosu ove godine mladi atletičari Atletksog kluba „Mladenovac“ odlično su trčali, a medalje su osvojili:
Danica Maksimović 1.mesto
Luka Jovanović 3.mesto
Milica Jovanović 1.meato
Nađa Milošević 2.mesto
Lana Spasojević 3.mesto
Dušan Mihajlović 2.mesto
Posebno treba naglasiti potpunu dominaciju AK „Mladenovac“ u kategoriji atletskih škola A - devojčice, osvojene su sve tri medalje - zlato, srebro i bronza (Milica Jovanović, Nađa Milošević, Lana Spasojević) .
Iz Sportskog saveza Mladenovca ujedno obeštavaju sve ljubitelje sporta, naročito atletike, da će u Mladenovcuk, u nedelju, 11.aprila, biti održano Prvo kolo Kros lige "Memorijal Franjo Mihalić", u organizaciji Atletskog kluba „,Mladenovac“, Gradske opštine Mladenovac i Sportskog saveza Mladenovca na gradskom stadionu Selters.
Velika je čast i priznanje svim organizatorima što će biti u prilici da ugoste najbolje atletičare iz cele Srbije, kažu u Sportskom savezu Mladenovac.
Atletika Klinci1
Atletika Klinci2
Atletika Klinci3
Atletika Klinci4
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.