logo

Друштво

Обележен Међународни дан младих

Поводом Међународног дана младих, Секретаријат за спорт и омладину града Београда организовао је манифестацију "Млади су увек у моди".

Промоција мобилности младих, могућности интеркултурног учења, заштита животне средине, култура ненасиља, равноправности и толеранције неке су од тема о којима се расправљало на овом скупу одржаном 12. августа на шестом спрату Палате Београду. Манифестацији су присуствовали Министар омладине и спорта, Вања Удовичић, заменица председника Скупштине града Београда Андреа Радуловић, градски секретар за спорт и омладину Славко Гак и бројни други званичници.

Као један од организатора ове манифестације Страхиња Стојковић осврнуо се на проблеме младих, пре свега на незапосленост младих, не само на локалном већ и на републичком нивоу.

- Ово је кључан проблем чије решавање треба да нам буде приоритет у даљој борби за бољи положај младих - реко је Стојковић, шеф Канцеларије за младе и председник Омладинског Савеза Србије.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.